

## Stakeholder Working Group on Development of 3<sup>rd</sup> Generation IRM

October 26, 2007

## Today's Objectives

## This session aims to:

- facilitate a better understanding of Ontario's experience with incentive regulation;
- facilitate common understanding of the 3<sup>rd</sup> Generation IRM consultations and the role of the working group; and
- establish an agreed upon approach and work plan.

## Proposed Agenda for the Day

1 - Overview for the Day (~30 min)	9:00 AM	9:30 AM
2 - IRM in Ontario - A Retrospective (~2 hours)	9:30 AM	11:30 AM
<ul> <li>1<sup>st</sup> Generation PBR</li> </ul>		
<ul> <li>Enbridge Targeted PBR</li> </ul>		
<ul> <li>Union Gas Comprehensive PBR</li> </ul>		
<ul> <li>2<sup>nd</sup> Generation IRM</li> </ul>		
3 - Lunch (overlap with item 4)	11:30 AM	12:00 PM
4 - IRM in Ontario - Today's Context (~ 30 min)	12:00 PM	12:30 PM
5 - Current Work (~1 hour)	12:30 PM	1:30 PM
<ul> <li>Service Quality Regulation</li> </ul>		
<ul> <li>Benchmarking</li> </ul>		
<ul> <li>Incentive Rate Adjustment Mechanism</li> </ul>		
6 - Proposed Work Plan & Approach (~2 hours)	1:30 PM	3:30 PM
7 - Wrap Up & Next Steps (~30 min)	3:30 PM	4:00 PM

